intuïtieve communicatie en healing bij een dier

 

Ken je dat? Je huisdier zit niet lekker in zijn vel, gedraagt zich anders dan anders, maar je hebt geen idee waarom. Kon hij het je maar vertellen.

Of, er gaan dingen veranderen in huis, je gaat misschien verhuizen. Je dier pikt de spanning op, maar kan er niks mee. Hij wordt er druk of zenuwachtig van. Kon je hem maar vertellen dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Dit zijn zomaar 2 voorbeelden waarin intuïtief communiceren met dieren zo ontzettend fijn is. Maar er is meer.

Dieren hebben, net als mensen, een energieveld. Ook dieren hebben last van veel prikkels. Ze vangen energetisch veel op van de mensen met wie ze leven. En dat kunnen ze niet altijd kwijt. Druk gedrag, of juist stil worden en zich niet meer laten zien zijn daar voorbeelden van. Net als bij de mens, kan de energie daardoor blokkeren en kan een dier ziek worden. Dat zijn vaak van die vage klachten, genoeg om je zorgen over te maken, maar niet ernstig genoeg om naar de dierenarts te gaan. Alleen intuïtief communiceren is dan niet genoeg, dan is er een healing nodig.

En dan komt in ieder dierenleven, net als bij de mens, de tijd om afscheid te nemen van het leven. Het dier is ongeneeslijk ziek, al of niet oud en ergens komt dan de vraag: wanneer is het dier eraan toe om de oversteek te maken? Het leven loslaten kost kracht, een healing kan daar bij helpen.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden waarbij intuïtieve communicatie en healing bij dieren geweldig goed werken. En ik vind het dankbaar werk om te mogen doen.

 

Consult

Dierentolk, dierenfluisteraar, met dieren kunnen praten, ik noem het intuïtief communiceren. Ieder dier heeft, net als de mens een energieveld om zich heen. Door mij ermee te verbinden, kan het dier mij zijn of haar verhaal vertellen. En ik kan voelen waar er blokkades in de energie zijn en met een healing zorgen dat de energie weer goed stroomt. Daardoor wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd.

Heb je een vraag over je dier, of het nou een hond, een kat, een paard of een ander huisdier is, neem dan vooral contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Ik vervang geen dierenarts, bij twijfel stuur ik altijd door.

Ik werk via een foto. Je hoeft dus niet met je dier te komen. We spreken een tijd af, zodat ik niet net bezig ga op het moment dat jullie lekker aan de wandel zijn, of aan het trainen. En ik mail je mijn bevindingen. In overleg kan de healing aangevuld worden met Bach Bloesem Remedies, die stuur ik dan op.

De kosten van een consult zijn € 60,00.