Workshop Op Verhaal Komen In De Natuur

 

De natuur vertelt prachtige verhalen. Verhalen om te lezen zoals de sporen van dieren en de seizoenen. Verhalen om naar te luisteren zoals de wind die door de bomen fluistert en de vogels die zingen. Verhalen om naar te kijken zoals de bomen, bloemen, dieren, beschutte plekjes en weidse uitzichten. Ga je op stap, dan zijn er ook nog de geuren, van de plek waar je bent, van het seizoen. En voel je de zon op je huid, de wind in je haren. De natuur laat zich lezen als een verhalenboek.

En dan is er ook die andere kant van de natuur. Die kant die Moeder Aarde wordt genoemd. Alles in de natuur heeft een ziel. Alles ademt, doet het met wat zich aandient, de wind, de zon, regen, de seizoenen. Dat ‘doen met wat is’, die oordeelloosheid, maakt dat wij zo op verhaal komen, tot rust komen in de natuur. Maar er is meer. Iedere plek, boom, dier, vogel of steen heeft je wat te vertellen, te laten voelen. Zegt iets van jou. Geeft inzicht of is zelfs helend.

Op deze dag gaan we luisteren naar wat de natuur ons te vertellen heeft. Al wandelend verbinden we ons met de natuur. Je hoofd uit, luisteren naar Moeder Aarde, luisteren naar je ziel, om zo gevoed te worden. Onderweg nemen we de tijd om te verbinden met verschillende plekken. Dat kan met een meditatie of een kleine ceremonie. Al doende ervaar je wat voor jou van belang is deze dag. Wat je in jezelf wilt voeden. Op adem komen, her-inneren, in je kracht gaan staan, je zachtheid ervaren bijvoorbeeld. Vanuit verbinding met Moeder Aarde ga je terug naar je bron, kom je thuis bij jezelf.

Deze workshop duurt ongeveer 2 1/2 uur en kan 's morgens of 's middags

De investering in jezelf is € 60,00

Meer informatie en opgeven doe je hier

 

Workshop De Roep Van De Draak

 

Oerkracht. Verbonden met het ontstaan van de vulkanen, de lavastromen. Van de oceanen, zeeën, rivieren, meren. Van de wind en de lucht. Van de aarde. Hoeder van de elementen. Bewaker van schatten, je innerlijke wijsheid. Draak.

 

 

 

Ieder van ons heeft een innerlijke draak die onze wijsheid diep in ons bewaakt. Die ons helpt onze innerlijke elementen te hoeden. Als je weer eens vuur spuugt omdat je boos bent bijvoorbeeld, kan draak je leren hoe met je boosheid om te gaan. Draak kan je begeleiden met het overwinnen van je angst. Kan je leren voor jezelf te gaan staan. Al doende word je drakenhoeder.

 

Op het geluid van klankschalen en andere instrumenten maken we een trancereis. De draak of draken nemen je mee op reis. Ze leren je hoe je te verbinden met de drakenenergie en zo drakenhoeder te worden. Of, als je dat al bent, je verder te verdiepen. Misschien verander je zelf wel in een draak…

Aansluitend doen we een ceremonie om je verbinding kracht bij te zetten.

 

Deze workshop kan zowel een dagdeel, van 10.00-12.00 uur, als een hele dag, van 10.00-15.00 uur

De investering in jezelf is voor een dagdeel € 60,00. Voor een dag is het € 80,00

Meer informatie en opgeven doe je hier